Haku!

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Onko elämysten luominen sinulle intohimo? Hae Vuoden Tarjoilija 2018 –semifinalistiksi! Palkintona voit voittaa 10 000 e. Vuoden Tarjoilija 2018 –kilpailun ennakkotehtävänä on suunnitella neljän hengen kansainväliselle seurueelle neljän ruokalajin menukokonaisuus juomasuosituksineen, sekä teemaan sopiva juhlava kate. Menun tarkoituksena on luoda seurueelle ainutlaatuinen ruokamatkailuelämys Suomesta. Katteen inspiraationa voit käyttää lähdekuvaa esimerkiksi luonnosta.

Lähetä kuvat kattauksesta, sekä kirjalliset perustelut kaikille tehtävän osa-alueille (max. 500 sanaa) 30.11.2017 mennessä projektikoordinaattori Kirsi Yazanille osoitteeseen kirsi.yazan@elo-saatio.fi. Sen lisäksi Sinun tulee käydä täyttämässä monivalintatehtävä. Linkin monivalintatehtävään saat vastaussähköpostissa ilmoittautumisesi jälkeen.

Lisäksi yksi semifinalisti valitaan jatkoon Instagramista ennakkotehtävän kattauskuvan keräämien tykkäysten perusteella. Tällöin tee ennakkotehtävä edellä kuvatun mukaisesti, täytä ilmoittautumislomake ja lataa kuva kattauksesta Instagramiin hashtagilla #vuodentarjoilija2018. Jatkoon päässeille semifinalisteille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun 2017 aikana.

Semifinaalit

Semifinaalitehtävä julkaistaan myöhemmin.

Vuoden Tarjoilija 2018 -kilpailu järjestetään Gastro Helsinki -messuilla Messukeskuksessa 15.-16.3.2018.

 

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Työpaikka

Työpaikan paikkakunta

Syntymäaika

Vaatekoko

Kotiosoite

Syntymäpaikkakunta

Oma intohimo

Vahvuudet

Mikä erottaa sinut muista kilpailijoista

Aikaisempi kisakokemus

Menukokonaisuuden perustelut

Kuva katteesta

Osallistun kilpailuun myös Instagramin kautta nimimerkillä

Olen tutustunut kilpailun sääntöihin

Yhteystiedot

 

Kirsi Yazan
projektikoordinaattori
+358 50 439 3883
kirsi.yazan@elo-saatio.fi

Maria Suihkonen
kilpailujohtaja
+358 44 284 7848
ma.suihkonen@gmail.com

Lue seuraavaksi