Hakuaika Vuoden Tarjoilija 2019 kilpailuun alkaa syksyllä

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Vuoden Tarjoilija 2018 –kilpailun ennakkotehtävänä oli suunnitella neljän hengen kansainväliselle seurueelle neljän ruokalajin menukokonaisuus juomasuosituksineen, sekä teemaan sopiva juhlava kate. Menun tarkoituksena oli luoda seurueelle ainutlaatuinen ruokamatkailuelämys Suomesta. Katteen inspiraationa sai käyttää lähdekuvaa esimerkiksi luonnosta. Lisäksi kilpailijoiden tuli käydä täyttämässä monivalintatehtävä.

Vuoden Tarjoilija 2018 -kilpailu järjestettiin Gastro Helsinki -messuilla Messukeskuksessa 15.-16.3.2018. Noora Sipilä on Vuoden Tarjoilija 2018.

Vuoden Tarjoilija on ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu. Sen tavoitteena on tarjoilijoiden ammatillisen osaamisen edistäminen, tarjoilijan ammatin vaativuuden ja monipuolisuuden sekä huippuosaajien esiintuominen. Esikarsinta tapahtuu ennakkotehtävien perusteella, joiden pohjalta esiraati valitsee semifinalistit. Kilpailussa mitellään niin tarjoilu- kuin tekniikkatehtävissä. Vuoden Tarjoilija -kilpailun järjestää ELO-säätiö, Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.


Kuva Oscar Granqvist

 

Kirsi Yazan
Projektikoordinaattori
+358 50 439 3883
kirsi.yazan@elo-saatio.fi

Maria Suihkonen
Kilpailujohtaja
+358 44 284 7848
ma.suihkonen@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Lue seuraavaksi