Villiruokalähettiläs

Villiruokakouluttaja, keittiömestari, hortoilija, forager ja kirjailija Sami Tallberg on kotiutunut takaisin Suomeen Englannista. Sami järjestää villiyrttikoulutusta sekä toimii ELO-säätiön virallisena villiruokalähettiläänä. Oman villiruokainnostuksensa Sami sai noin 10 vuotta sitten toimiessaan kokkina Lontoossa, vaikka hän muistelee jo lapsena oppineensa isoisältään koivunmahlan valutuksen.

Nykyään Sami Tallberg kurssittaa läpi Suomen kaikenikäisiä villiruoasta kiinnostuneita, pikkulapsista vanhuksiin. Parhaimmillaan villiruoka yhdistää eri sukupolvia.
Sami pitää vanhempia ja isovanhempia suuressa arvossa.

– Osalle vanhemmista on luontaista viettää lastensa kanssa aikaa luonnossa ja monet lapset kokevat parhaat luontoelämykset vanhempiensa ja isovanhempiensa innostamana, Sami sanoo.

Voit nähdä Sami Tallbergin tapahtumissa ympäri Suomea ja myös muualla maailmassa. Sami osallistui vuonna 2014 muun muassa pohjoismaiseen ruokatapahtumaan New Yorkissa, piti yrttikoulutusta Helsingin Teurastamolla ja opetti innokkaita syysmetsissä Pyhä-Luoston kansallispuistossa. Jos haluat buukata Samin omaan tilaisuuteesi, ota meihin yhteyttä.

Lisätietoja:
sami@samitallberg.com

Lue lisää Sami Tallbergin omilla sivuilla.
Lue lisää Sami Tallbergin blogissa vitonen.fi verkkojulkaisussa.
Lue lisää Samin haastattelusta Creating Helsinki sivuilla.

Artikkelikuva Sami Tallbergin Villiä ja Valloittavaa -kirjasta. © Liisa Valonen

Lue seuraavaksi