Wihuri Oy Aarnio Bocuse d’Or-pääyhteistyökumppaniksi

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Alkavalla kilpailukaudella 2018–2019 Suomen Bocuse d’Orin ja Wihuri Oy Aarnion pitkäaikainen yhteistyö huipentuu Suomen kilpailutoiminnan pääkumppanuuteen.

– Ravintolakauppa on yksi Aarnion strateginen painopiste. Meille on luontevaa olla entistä vahvemmin mukana gastronomiaan liittyvissä tapahtumissa, joissa yhdessä alan ammattilaisten ja tulevaisuuden osaajien kanssa viemme alaa eteenpäin. Näemme kilpailutoiminnan alan kehityksen lisäksi merkittävänä trendien ja osaamisen suunnannäyttäjänä. Se kasvattaa suomalaisen osaamisen tunnettuutta ulkomailla ja edistää myös Suomen houkuttelevuutta matkailukohteena, avainasiakaspäällikkö Antti Leistén kertoo.

– Bocuse d’Or on ehdottomasti alan ykkösbrändi maailmalla ja myös alan seuratuin kilpailu Suomessa. Tavoitteemme on tuoda kilpailu tutuksi kaikille gastronomiasta kiinnostuneille suomalaisille. Yhteinen tavoite suomalaisen osaamisen esiin nostamiseksi on innoittanut yhteistyökumppanimme ennakkoluulottomasti toimimaan yhdessä, Suomen joukkueen johtaja Sami Rekola sanoo.

Lue seuraavaksi