Vuoden Kokki

Vuoden Kokki on ruoanlaiton ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1995. Kilpailu elää ajassa kehittäen ravintola-alaa ja sen vetovoimaisuutta sekä lisäten vuoropuhelua alan ammattilaisten, tulevaisuuden kykyjen ja avainsidosryhmien välillä.

Vuoden Kokki 2020 on Lari Helenius, ravintola OLO, Helsinki. Vuoden Kokki voittaja palkittiin Suomen Messusäätiön myöntämällä 10 000 euron apurahalla. Lisäksi voittajalla on edessään ikimuistoinen edustusvuosi kilpailun yhteistyökumppaneiden, ravintola-alan edelläkävijöiden kanssa Suomessa.

Vuoden Kokki Akatemian puheenjohtajana Henry Tikkanen. Vuoden Kokki -kilpailun voittajat kokoontuvat Vuoden Kokki Akatemiaan, tehtävänä valita kilpailujohtaja ja päätuomari sekä kehittää kilpailun ammatillista sisältöä entisestään.

Lue lisää aikaisemmista Vuoden Kokeista!

Seuraa Vuoden Kokkia

täällä, Facebookissa ja Instagramissa
#vuodenkokki #ruokakulttuuri

MENOSSA NYT

Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija ja Bocuse d'Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen

Kestävän ruoan tarina lautasella - suomalaisen ruoan päivä

Vuoden Kokki 2020 Lari Helenius inspiroituu kotimaisista raaka-aineista

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 on valittu 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

metos

  

valio 

 

 

Yhteistyökumppanit

   

Laurea

 

mara  mtk

puljonki logo

 

 

 

[

 

SaveSave