Vuoden Kokki

Vuoden Kokki on ruoanlaiton ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu.
Arvostettu kilpailu on toiminut monelle kokille ponnahduslautana matkalla menestykseen. Ensimmäinen Vuoden Kokki -kilpailu käytiin vuonna 1995, jolloin voittajaksi valittiin Pekka Terävä.

Vuoden Kokki 2016 valittiin Gastro Helsinki -messuilla 18.3.2016. Vuoden Kokki 2016 on Toni Kostian Ravintola Grönistä.

Seuraava Vuoden Kokki valitaan keväällä 2017. Semifinaalit käydään Matkamessuilla Helsingin messukeskuksessa jo 20.-21.1.2017 ja finaalit myöhemmin keväällä.
Haku on käynnissä NYT.

 

Seuraa Vuoden Kokkia Facebookissa tai verkossa #vuodenkokki.

metosmessukeskusvalio

 

ahlstromLeijona CateringaromiPerhohackmanheinoHKScan_logoiittalajubileepajunenpernodricardviiniTallink Silja vitriiniDuniDonier