Vuoden Tarjoilija -kilpailun säännöt

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Vuoden Tarjoilija 2018 -kilpailun säännöt


Vuoden Tarjoilija -kilpailun järjestää ELO, Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö (ELO-säätiö), yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.


Kilpailuun voivat osallistua kaikki ravintola-alalla työskentelevät ammattilaiset. Kilpailun jo voittaneet eivät voi enää osallistua kilpailuun. Kilpailukielenä on suomi.


ELO-säätiö vahvistaa kilpailun päätuomarin, tuomariston ja järjestelytoimikunnan.


Kilpailu on kolmiosainen. Esikarsinta tapahtuu ennakkotehtävän perusteella. Ennakkotehtävä julkaistaan syyskuussa 2017. Hakuaika päättyy 30.11.2017. Esiraati valitsee semifinalistit ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuussa 2017.

Kilpailu pidetään Helsingin Messukeskuksessa Gastro Helsinki-messuilla 15.-16.3.2018


Finalistien nimet, finaalitehtävän sisältö, arviointikriteerit, sijainti ja aikataulu julkistetaan myöhemmin.


Kilpailun voittaja palkitaan. Lisäksi osallistujat saavat mahdollisesti yhteistyökumppaneiden erikoispalkintoja.


ELO-säätiöllä ja sen yhteistyökumppaneilla on erikseen sovittavalla tavalla oikeus käyttää kilpailun voittajaa mainonnassaan seuraaviin Vuoden Tarjoilija -kilpailuihin asti. Tänä aikana voittaja ei saa esiintyä muussa mainonnassa. Poikkeuksen tekee ennen kilpailua solmittu kirjallinen esiintymissopimus. Finalistien kanssa tehdään kirjalliset sopimukset pr-esiintymisistä.


Vuoden Tarjoilija -kilpailun voittaja julkistetaan finaalin jälkeen palkintojenjakotilaisuudessa.

10§
ELO-säätiöllä on oikeus jättää kilpailu järjestämättä asioiden niin vaatiessa (force majeur).

11§
Vuoden Tarjoilija -kilpailua hallinnoi ELO-säätiö.

Lue seuraavaksi