Place to be Haaga uudistaa ja rikastuttaa koko hospitality toimi-alaa

 ELO-säätiö on mukana Place to be Haaga, Haaga-Helian ainutlaatuisessa oppimiskonseptissa. Se tuo yhteen niin toimialan esikuvat, kilpailevat yritykset, opiskelijat kuin opettajatkin.

 Place to be Haaga edistää kokeilukulttuuria, yhdessä oppimista ja oivalluttamista. Se on suomalaisen osaamisen huippuyksikkö,, joka kumpuaa intohimosta ja maailmanluokan lähestymisestä koko hospitality-toimialan kehittämiseen. 

 Place to be Haagan testi- ja palvelualue sijaitsee Haaga-Helian ammattikorkeakoulun Haagan kampuksella Helsingissä ja se yhdistyy aitoon liiketoimintaympäristöön samassa kiinteistössä toimivan Hotel Haaga Central Parkin kautta. 

 Place to Be Haagan tavoitteena on synnyttää kiinnostavampia konsepteja, tuotteita ja palveluita Hospitality alalle! 

 

Place to be yhteistyökumppanit:

BW-RESTAURANTS COREFINER
DIETA ELECTROLUX ELO-säätiö 

FAZER FOOD SERVICE FREDMAN GROUP FISKARS
FOOD CAMP FINLAND HOTEL HAAGA 

JAMIX KESPRO METOS NESPRESSO PAULIG
PINTO DESIGN QUESTBACK RESTEL SOLTEQ TAPLAUSE 

 Lisätietoja:

www.P2BHaaga.fi 
www.facebook.com/P2BHaaga
 

#P2BHAAGA #HAAGAHELIA @P2BHaaga 

 

Risto Karmavuo (Mr.)
Director of Hotel&Restaurant Management degree programme
Director of Culinary Management DP
EuroCHRIE Treasurer
Haaga-Helia UAS / Haaga Campus
Pajuniityntie 11, 00320 HELSINKI
FINLAND
+358 400 538 740
risto.karmavuo@haaga-helia.fi

Bettina Lindfors
Elo-säätiö, Toimitusjohtaja
+358 40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi