Suomalainen kouluruokailu on tärkeä osa ruokakulttuuriamme.
Suomi loi vuonna 1948 uskomattoman sosiaalisen innovaation: maksuttoman kouluruokailun.
Hyvä koulutus ja kouluruoka ovat mahdollistaneet meille monta menestystarinaa. Kouluruokailu vaatii päivitystä ja jatkuvaa huolenpitoa. Sen ympärillä tehtävän hyvän työn pitää olla näkyvää, jotta kouluruokailun resurssit turvataan ja arvostus saadaan nousuun. ELO-säätiö tekee ja tukee tekoja, jotka parantavat kouluruokailua ja kasvattavat lapsista hyvää ruokaa ja hyviä ruokailuhetkiä arvostavia aikuisia. Kouluissa kasvavat myös tulevat ruoka-alan ammattilaiset ja Vuoden Kokit.
Lue lisää näillä sivuilla ja seuraa keskustelua verkossa #kouluruokailu.

continentalfazerFredman Groupmtk

valiommmmartharuokatietoAMKO_logo cyri_suomi_keski gastronomien_seura 600px-Helsingin_yliopiston_logo.svgkouluruokatietopankki_logo logomusta_pienempi maito_terveys_logopieni OAJ-Logo-RGB-150 thl-logo-fi157961_oph_fin_se_gif_vaaka turun_yliopisto_logo_rgb4H_logo_RGB300SAVONIA_logo+amk_cmyk kotitalous_logo2