Hakuaika Vuoden Kokki 2019 kilpailuun alkaa syksyllä

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Vuoden Kokki 2018 –kilpailun semifinaalihaun ennakkotehtävän teema oli ”Kasvikset edellä”. Kilpailijoiden tuli suunnitella teeman mukainen pääruoka 12 hengelle kahdessa tunnissa. Tehtävään käytettävät kasvikset sai valita vapaasti, mutta vihannesten maustamiseen tuli käyttää ankkaa, jonka osuus annoksesta sai olla enintään 50 grammaa. Ankka sai olla annoksessa vapaavalintaisessa muodossa. Ennakkotehtävien perusteella valittiin 12 semifinalistia, joista yksi valittiin Instagramista ennakkotehtävän annoskuvan keräämien tykkäysten perusteella.

Vuoden Kokki 2018 -kilpailu järjestettiin Gastro Helsinki -messuilla Messukeskuksessa 15.-16.3.2018. Kalle Tanner on Vuoden Kokki 2018.


Kuva Oscar Granqvist

Yhteystiedot

Kirsi Yazan
Kehityspäällikkö
+358 50 439 3883
kirsi.yazan@elo-saatio.fi

 

Lue seuraavaksi