Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1987. Bocuse d’Or -kilpailukaudella 2020-2021 Euroopan osakilpailu pidetään kesäkuussa 2020 Tallinnassa. Loppukilpailu järjestetään tammikuussa 2021 Lyonissa. Suomi on ollut mukana Bocuse d’Or -kilpailussa 14 kertaa.
Vastuullinen kilpailujärjestäjä Suomessa on ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö.

Seuraa Bocuse d’Or Finland
täällä, Facebookissa tai Instagramissa.
#bocusedorfinland #bocusedor #finnishfood #teamfinland

MENOSSA NYT

Suomen Bocuse d’Or -edustajan paikasta kaudelle 2020-2021 kilpailee neljä suomalaisen keittiömaailman kovaa nimeä, joilla on mittava työura ja paljon kilpailukokemusta. 26.10. Viini ja Ruoka 2019 -messuilla kisakeittiöihin nousevat Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista, Erik Mansikka ravintola Kaskiksesta, freelance-yrittäjänä toimiva Kalle Tanner sekä Tommi Tuominen ravintola Demosta. Lue lisää!

Suomen Bocuse d’Or -karsinnat ovat avoinna yleisölle. Ne järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Viini ja Ruoka 2019 -tapahtumassa lauantaina 26.10. Messut avautuvat yleisölle klo 10 ja kilpailukeittiössä ensimmäiset annokset valmistuvat klo 13 lähtien.

Suomi on noussut kilpailujen kärkikastiin pitkäjänteisellä työllä, ja seuraavalta edustajalta odotetaan mitalisijaa. Bocuse d’Or -kilpailuihin valittu kokki sitoutuu harjoittelemaan Euroopan-karsintoja ja loppukilpailua varten täysipäiväisesti noin vuoden ajan. Euroopan karsinnat pidetään kesäkuussa 2020 Tallinnassa ja loppukilpailut Ranskan Lyonissa tammikuussa 2021.

Bocuse d’Or -kilpailun vastuullinen kilpailujärjestäjä Suomessa on Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELO-säätiö. Suomen Bocuse d’Or kilpailutoimintaa mahdollistaa ELO-säätiön luotsaama Bocuse d’Or Academy Finland ja sen laaja yhteistyökumppaniverkosto pääyhteistyökumppaneina HKScan Finland Oy, Messukeskus, Metos Finland Oy, Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku, yhteistyökumppaneina Aalto Yliopisto, Arvo Kokkonen Oy, Arla Oyj, Atitudi Ky, Diversey Suomi, E.Ahlström Oy, Fredman Group Oy, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Laurea ammattikorkeakoulu,Mazhr Oy, Medanta Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland Oy, Tallink Silja, Vihannespörssi Oy. Viestintäkumppaneina myös Visit Finland/Business Finland ja Suomen Ranskan suurlähetystö/Ulkoministeriö. Suomen Bocuse d’Or karsintakilpailu toteutetaan yhteistyössä Viini ja Ruoka tapahtuman kanssa (Viini-lehti) Kirjamessujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa . Haluatko osaksi Suomen menestystä maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa ja edistää suomalaista ravintola- ja ruokakulttuuria? Bocuse d´Or Academy Finland kumppanihaku kilpailukaudelle 2020-2021 on käynnissä nyt – ota yhteyttä!

 

LISÄTIETOJA

Bocuse d’Or Academy Finland

President Matti Jämsén
0400 729 099
matti@mattijamsen.com

Promotion Manager Mari Cadaut
040 587 8053 (myös haastattelupyynnöt)
mari.cadaut@viestintamakua.fi

ELO-säätiö

Toimitusjohtaja Bettina Lindfors
040 920 9810
bettina-linfors@elo-saatio.fi

 

SaveSave

SaveSave