Ammattilaistiimi kehittämässä kisatoimintaa

Uuden, vuonna 2017 kootun Bocuse d’Or-tiimin tavoitteena on luoda Suomen kilpailuedustajalle puitteet, joissa työskentely on kaikilla osa-alueilla tuettua ja kilpailija saa rauhassa keskittyä harjoitteluun. Taustatiimi rakentuu alansa huippuosaajista, joilla kaikilla on usean vuoden kokemus Bocuse d’Or-toiminnasta ja -kilpailuista.

Matti Jämsen toimii Bocuse d’Or Team Finlandin presidenttinä. Matti on edustanut Suomea kahdella kisakaudella ja yhdesti valmentajana. Menestyneimpänä suomalaisena Bocuse d’Or-edustajana Matin vastuulla on kehittää toimintaa niin, että mahdollisuudet menestymiseen ovat optimaaliset. Matti toimii kilpailuissa myös tuomarina ja pitää yllä suhteita muiden maiden tuomareihin.

Mari Cadaut toimii tiimin Promotion Managerina. Mari on ruokaviestinnän asiantuntija ja yrittäjä ja hän on aiemmin toiminut joukkueen tiedottajana. Marin rooli kilpailujen tunnettuuden kasvussa viime vuosina on ollut merkittävä. Promotion Managerin vastuulla on joukkueen viestintä ja markkinointi sekä tärkeät suhteet kansainväliseen Bocuse d’Or-organisaatioon.

.

Sami Rekola toimii kilpailujoukkueen johtajana. Samin vastuulla on kilpailijan valmennuksen suunnittelu sekä treenauksen tehokas läpivienti. Sami on ollut mukana Bocuse d’Or-toiminnassa kolme kilpailukautta, ja Samilla on kattava kokemus sekä keittiötyöstä että suomalaisesta kokkikilpailutoiminnasta. Leipätyönään Sami on Haaga-Helian ruokatuotannon johtamisen opettaja.

Seija Kurunmäki, Suomen Bocuse d’Or-kilpailuosallistumisesta vastaavan ELO-säätiön johtaja on vastuussa yhteistyökumppanuuksista ja joukkueen budjetista. Seijan vahvuus on verkostojen rakentaminen ja hän tuo mukanaan kymmenien vuosien aikana rakentuneet hyvät suhteet suomalaiseen elintarvikealaan ja liike-elämään.

.

Kiril Rainos toimii joukkueen neuvonantajana. Kirre on myynnin ja tiimien johtamisen ammattilainen, jonka vahvuutena on strateginen johtaminen. Hän on vastuussa liiketoimintastrategian uudistamisesta ja yhteistyökumppanuuksien kehittämisestä. Leipätyönään Kirre on Nestlé Professional Foodin Sales Manager.

Kisakauden alkaessa tiimiä vahvistetaan kilpailusuorituksen rakentamiseen tarvittavilla huippuammattilaisilla. Muun muassa kokenut Bocuse d’Or-kilpailija ja valmentaja Eero Vottonen toimii Suomen edustajan neuvonantajana ja taiteellisesta kokonaisnäkemyksestä vastaa muotoilija Pekka Paikkari. Lisäksi Suomen Bocuse d’Or-toiminnan taustavoimina toimivat ELO-säätiön hallitus ja valtuuskunta.

Lue seuraavaksi