Ammattilaistiimi kehittämässä kisatoimintaa

Uuden, vuonna 2017 kootun Bocuse d’Or-tiimin tavoitteena on luoda Suomen kilpailuedustajalle puitteet, joissa työskentely on kaikilla osa-alueilla tuettua ja kilpailija saa rauhassa keskittyä harjoitteluun. Taustatiimi rakentuu alansa huippuosaajista, joilla kaikilla on usean vuoden kokemus Bocuse d’Or-toiminnasta ja -kilpailuista.

Matti Jämsén  toimii Bocuse d’Or Team Finlandin presidenttinä. Matti on edustanut Suomea kahdella kisakaudella ja yhdesti valmentajana. Menestyneimpänä suomalaisena Bocuse d’Or-edustajana Matin vastuulla on kehittää toimintaa niin, että mahdollisuudet menestymiseen ovat optimaaliset. Matti toimii kilpailuissa myös tuomarina ja pitää yllä suhteita muiden maiden tuomareihin.

Mari Cadaut toimii tiimin Promotion Managerina. Mari on ruokaviestinnän asiantuntija ja yrittäjä ja hän on aiemmin toiminut joukkueen tiedottajana. Marin rooli kilpailujen tunnettuuden kasvussa viime vuosina on ollut merkittävä. Promotion Managerin vastuulla on joukkueen viestintä ja markkinointi sekä tärkeät suhteet kansainväliseen Bocuse d’Or-organisaatioon.

.

Sami Rekola toimii kilpailujoukkueen johtajana. Samin vastuulla on kilpailijan valmennuksen suunnittelu sekä treenauksen tehokas läpivienti. Sami on ollut mukana Bocuse d’Or-toiminnassa kolme kilpailukautta, ja Samilla on kattava kokemus sekä keittiötyöstä että suomalaisesta kokkikilpailutoiminnasta. Leipätyönään Sami on Haaga-Helian ruokatuotannon johtamisen opettaja.

 
 

Kisakauden alkaessa tiimiä vahvistetaan kilpailusuorituksen rakentamiseen tarvittavilla huippuammattilaisilla. Muun muassa kokenut Bocuse d’Or-kilpailija ja valmentaja Eero Vottonen toimii Suomen edustajan neuvonantajana ja taiteellisesta kokonaisnäkemyksestä vastaa muotoilija Pekka Paikkari. Lisäksi Suomen Bocuse d’Or-toiminnan taustavoimina toimivat ELO-säätiön hallitus ja valtuuskunta.

Ota meihin yhteyttä!

Bocuse d'Or Academy Finland

Matti Jämsén
President
matti@mattijamsen.com
0400 729 099

Mari Cadaut
Promotion Manager
mari.cadaut@viestintamakua.fi
040 5878053 (myös haastattelupyynnöt)

Sami Rekola
Competition Manager
Sami.Rekola@haaga-helia.fi
0400 538 740

Bettina Lindfors
Toimitusjohtaja, ELO-säätiö
+358 40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi

Lue seuraavaksi