Kouluruoka ja sen tekijät kunniaan!

Vuonna 2012 käytiin ensimmäinen valtakunnallinen kouluruokakilpailu. Nyt jo viidettä kertaa järjestettävässä tiimikilpailussa etsittiin kouluravintoloiden osaavimpia ammattilaisia ja maukkaimpia reseptejä. Tässä kilpailussa voittavat kaikki, ja hyvä laitetaan kiertämään. Tavoitteena on nostaa sekä kouluruoan että alan ammattilaisten kunnioitusta sekä tuottaa uusia ideoita ja suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Yhdistäähän lounas päivittäin 900 000 lasta ja nuorta opettaen, kasvattaen ja tarjoten makuelämyksiä alle euron lautasbudjetilla.

Kouluruokakilpailun järjestestää IsoMitta yhteistyökumppaneineen Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.

Kouluruokakilpailu 2020

Vuoden 2020 Kouluruokakilpailun voiton vei Kajaanin tiimi. Kajaanin joukkueessa kilpailivat Taru Kemppainen, Teija Partanen ja Hanna Ojalehto.  Valtakunnallisen kouluruokakilpailun ratkaiseva taisto käytiin 11.3.2020 Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa, jossa kuusi ammattilaistiimiä kisasi toisiaan vastaan.

Lue lisää kouluruokakilpailusta 2020

Kouluruokakilpailu 2018

Voiton vei Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, Helsingin Messukeskuksessa Gastro -messuilla pidetyssä finaalissa. Voittomenu sisälsi porkkana-makkarakeittoa, broilerista tehtyä paellaa, uuniperunaviipaleita ja lisukkeena kikhernetahnaa ja kiinankaali-herne-ananas-salaattia. Kultamitalistien menun suunnittelusta ja valmistuksesta vastasivat Anne Kinnunen, Meerit Kärki ja Leena Koponen.

Lisätietoja: 

Jutta Kontinen 
Brand & Training Manager, IsoMitta
jutta_kontinen(at)continentalfoods.eu
p. 050 366 0330

Lue seuraavaksi