Kouluruoka ja sen tekijät kunniaan!

Kouluruokakilpailu järjestetään joka toinen vuosi Continental Foods Finlandin toimesta Gastro Helsinki -messuilla. Kilpailun tavoitteena on

  • Nostaa kouluruoan ja sen tekijät kunniaan
  • Kehittää uusia reseptejä ja inspiroimme ammattilaisia työssään
  • Auttaa lasten jaksamista koulupäivän aikana
  • Esittellä vastuullisempia työtapoja, vastuullisempaa kouluruokailua

Kouluruokakilpailu 2020

Kouluruokakilpailu järjestetään vuonna 2020 ja viidettä kertaa. Valtakunnallisen kouluruokakilpailun ratkaiseva taisto käydään 11.3.2020 Gastro Helsinki -messuilla, jossa kuusi ammattilaistiimiä kisaa toisiaan vastaan.

Lue lisää kouluruokakilpailusta 2020

Kouluruokakilpailu 2018

Edellinen kouluruokakilpailu käytiin 2018. Voiton vei Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, Helsingin Messukeskuksessa Gastro -messuilla pidetyssä finaalissa. Voittomenu sisälsi porkkana-makkarakeittoa, broilerista tehtyä paellaa, uuniperunaviipaleita ja lisukkeena kikhernetahnaa ja kiinankaali-herne-ananas-salaattia. Kultamitalistien menun suunnittelusta ja valmistuksesta vastasivat Anne Kinnunen, Meerit Kärki ja Leena Koponen.

Lisätietoja: 

Jutta Kontinen 
Brand & Training Manager, Continental Foods Finland
jutta_kontinen(at)continentalfoods.eu
p. 050 366 0330

Lue seuraavaksi