Hae mukaan!

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Bocuse d’Or -edustajana tulet viemään suomalaista ruokakulttuuria maailmalle. Unohtumattoman kisakauden aikana pääset kehittämään visiosi äärimmilleen, luomaan verkostoja ja osaksi ennenkokematonta kisatunnelmaa.

Tarjoamme edustajan käyttöön ammattitaitoisen ja vahvan tiimin tuen kaikilla kilpailun osa-alueilla, harjoittelutilat, laadukkaat raaka-aineet ja työvälineet, parhaat mahdolliset resurssit kilpailutaitojen kehittämiseen sekä maamme parhaat yhteistyökumppanit.

Aikataulu

  • Hakuaika 23.5.-31.7.2017
  • Kilpailijoiden ja karsintatehtävän julkistus viikolla 33 (14.8.-18.8.)
  • Kilpailijoiden haastattelut 1.9.-31.10.
  • Karsintakilpailu ja edustajan valinta 7.11.
  • Kisakausi 2.1.2018-1.2.2019*

 

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Kerro omin sanoin, miksi haluat osallistua karsintaan ja miksi juuri sinä olisit oikea Bocuse d’Or-edustaja Suomelle. (Voit kasvattaa tekstilaatikon kokoa venyttämällä oikeasta alakulmasta)

Liitä CV:si

Lisätiedot Bocuse d’Or Team Finland
President Matti Jämsen, puh. 0400 729 099, matti@mattijamsen.com
Promotion Manager Mari Cadaut, 040 5878 053, mari.cadaut@viestintamakua.fi

*Bocuse d’Or-edustaja sitoutuu täysipäiväisesti Bocuse d’Or-kilpailutoimintaan kisakauden ajaksi. Kilpailutoiminta sisältää harjoittelun, yhteistyökumppanityöskentelyn sekä edustamisen ja markkinointitehtävät. Kilpailija sitoutuu myös Bocuse d’Or-tiimin arvoihin, jotka ovat yhteistyö, ennakkoluulottomuus, intohimo ja määrätietoisuus.

Lue seuraavaksi