Slow Meets Wild

Ammattilainen, päivitä villiruokatietoutesi Fiskarsin Ruukissa 30.9. vietettävässä uudenlaisessa ”Slow meets Wild” -ammattilaispäivässä. Slow meets Wild -ammattilaispäivä kokoaa yhteen villi- ja lähiruokaosaajat, ruoka-alan ammattilaiset ja alan opiskelijat.

Päivän teemana on paikallisen, reilusti tuotetun lähiruoan sekä luonnossa kasvavan villiruoan ”törmäytys”. Tavoitteena on luoda yhdessä tekemisen kulttuuria hyvän ruoan äärellä sekä antaa uusia ideoita ruoka- ja matkailutoimijoille. Tule mukaan kuuntelemaan, katselemaan ja maistamaan villiruoan, villiyrttien ja puhtaan lähiruoan monia mahdollisuuksia aivan uudessa, ammattilaisille suunnatussa seminaaripäivässä.

Ohjelmassa on villi- ja lähiruokien valmistusta ja maistelua, tietoiskuja sekä erilaisia esityksiä teeman ympärillä. Mahdollisuus vierailla Rekolan Panimolla ja Ägräs Distillery -tislaamolla. Omista näkemyksistään villiruoan maailmassa kertovat huippuosaajat Markus Maulavirta ja Sami Tallberg. Uusiin, ammattilaisille suunnattuihin villiruokakoulutuksiin meidät tutustuttavat Haaga-Perhon Olli Takanen, Jarmo Åke ja Juha Turtiainen. Visiointikeskustelussa visioidaan, missä Suomi ja villiruoka ovat vuonna 2020.

Tervetuloa mukaan herkulliseen tapahtumaan ruukkikylän kauniiseen maisemaan! Seminaarin järjestävät Fiskars Village, Slow Food Västnyland, ELO-säätiö ja Haaga-Perho. Tapahtuma on osa Fiskarsin suosittua Slow Food -festivaalia (1.–2.10.).

Lue lisää Fiskarsin verkkosivuilta!

Lue seuraavaksi