Vuoden Tarjoilija 2017 -finalistit

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Vuoden Tarjoilija 2017 -semifinaalit käytiin 20.1.-21.1.2017 Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa, mistä neljä parasta kilpailijaa taistelivat tiensä finaaliin. Finaali pidettiin 10.4.2017 Raflamessuilla Peurungassa, missä kultaa voitti Ronny Malmberg, hopeaa Noora Sipilä ja pronssia Heidi Martikainen.

03_malmberg_ronny_photo_aino_huovio-6349

Ronny Malmberg, Vuoden Tarjoilija 2017 -voittaja
Farang, Helsinki

Ronnyn intohimoja ovat luonto ja ruoka. Tiukassakin paikassa hän osaa ottaa rennosti ja improvisoimalla hoitaa tilanteen kuntoon niin työkentällä kuin kilpailuissa. Ronny onkin kilpaillut aktiivisesti muutaman viime vuoden aikana, mikä on osaltaan kartuttanut ammatillista kokemusta.

07_sipila%cc%88_noora_photo_aino_huovio-6332

Noora Sipilä, Vuoden Tarjoilija 2017 -hopeamitalisti
Ravintola Muru, Helsinki

Ruoka, viini ja palvelukokemus ovat Noora Sipilälle tärkeitä aiheita. Murussa työskentelevän Nooran tunnistaa iloisesta asenteesta ja asiakkaiden todellisesta kohtaamisesta. Tämän vuoden kilpailut ovat Nooran kolmas Vuoden Tarjoilija -kilpailu.

05_martikainen_heidi_photo_aino_huovio-6392

Heidi Martikainen, Vuoden Tarjoilija 2017 -pronssimitalisti
Ravintola Solna, Helsinki

Heidin rakkaus ravintola-alaan sai alkunsa jo hänen ollessaan 4-vuotias. Heidi hoitaa hommansa aina täysillä, mutta kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa ja aina hymy huulilla! Heidin vahvuus on monipuolisuus, sillä hän hallitsee muun muassa baaritekniikan, keittiöpuolen sekä ruokien ja juomien yhdistämisen. Heidi pääsi vuonna 2015 toiselle sijalle Vuoden hovimestari -kilpailussa.

08_pietarinen_matias_photo_aino_huovio-6383

Matias Pietarinen, Vuoden Tarjoilija 2017 -finalisti
Ravintola Teatteri Kellobaari, Helsinki

Ravintola Teatterin Kellobaarissa työskentelevä Matias on paljasjalkainen helsinkiläinen. Matiaksella on monipuolinen työhistoria ja hänen vahvuutensa ovat sekä fine dining – että cocktailpuolella. Supliikki Matias on kilpaillut ennenkin ja oli mukana myös Vuoden Tarjoilija 2016 -finaaleissa.

 

Vuoden Tarjoilija 2017 esikarsintatehtävä
Vuoden Tarjoilija -kilpailun säännöt 2017

Lisätietoja
Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä

Taneli Lehtonen, Vuoden Tarjoilija 2017 kilpailun johtaja
+358 40 517 9909
taneli@murudining.fi

Moila Ant-Wuorinen, kilpailukoordinaattori
+358 50 370 4742
moila.ant-wuorinen@elo-saatio.fi

Lue lisää Vuoden Tarjoilija -kilpailusta

 

Lue seuraavaksi