Tekijät

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Tehdään yhdessä kaikkien aikojen juhlavuosi!

Syödään yhdessä -hanke lähti liikkeelle rakkaudesta ruokaan ja sen voimaan tuoda ihmisiä yhteen. Mukana on yhteisöjä, yrityksiä, yhdistyksiä, liittoja, säätiöitä – kaikki ovat tervetulleita mukaan! Jokainen voi osallistua omalla tavallaan! Juhlavuoden ohjelma syntyy pienistä ja suurista teoista ja elämyksistä. Juhlimme koko vuoden eri puolilla Suomea ja maailmalla. Yhdessä rakennamme unohtumattoman juhlavuoden!

Suomi100_kuvitukset_16-rajattu

 

”Haluamme koota suomalaisen ruokakulttuurin tekijät, näkijät, tukijat ja kokijat saman pöydän ääreen.”

Seija Kurunmäki, Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Jo nyt mukana suunnittelussa mm:

Altia * Atria * DocArt * Evento * Elintarviketeollisuusliitto (ETL) * Eskimo * Fazer Food Service * Fatrabbit * Fiskars * Finrelax * Finpro, Export Finland * Finpro * Finlayson * Food from Finland * Gastronominen seura * Haaga Perho * Haaga-Helia * Hotelli- ja ravintolamuseo * Kanresta * Kestävän kehityksen toimikunta * Leijona Catering Oy * MTK * MMM
Maaseudun sivistysliitto (MSL) * Maa- ja kotitalousnaisten keskus * Matkailu- ja Ravintolapalvelut ry (MaRa) * Martha Förbundet * Martat * Metsähallituksen Luontopalvelut * Olvi * Opetushallitus (OPH) * Paulig * Päivittäistavarakauppa ry (PTY) * Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto * Pro Agria * Pro Luomu *Rapid Action Group (RAG) * Ruokatieto * Suomen evankelis-luterilaisen kirkko (EVL) * Suomen Keittiömestarit Ry * Suomen kylätoimikunta *Suomen Gastronominen seura *
Suomi 100 * Suomi syö ja juo * Uudenmaanliitto * Valio * Visit Helsinki * Yhteismaa

Syödään yhdessä on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa
#syödäänyhdessä #suomi100

———————————————————————————————————

Lähde mukaan! Ota yhteyttä:

Seija Kurunmäki, ELO-säätiön johtaja
0400-460894, seija.kurunmaki@elo-saatio.fi

Sini Garam, ELO-säätiön projektipäällikkö
050 587 0929, sini.garam@elo-saatio.fi

———————————————————————————————————

ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö kokoaa suomalaisen ruokakulttuurin tekijät, näkijät ja resurssit saman pöydän ääreen. Kannustamme yhteistyöhön, jolla lisäämme ruokakulttuurimme arvostusta kotimaassa ja teemme siitä  myös kansainvälisesti kiinnostavaa. Suomi 100 -juhlavuonna innostamme suomalaiset syömään yhdessä  nyt ja tulevaisuudessa sekä iloitsemaan omasta ruokakulttuuristaan.

Hanke pähkinänkuoressa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
Lue lisää ELO-säätiön toiminnasta
Seuraa Syödään yhdessä -ilmiötä somessa hashtagilla #syödäänyhdessä

Juhlavuoden organisoinnista vastaa valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 –hanke. Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan yhdessä. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Se elää koko Suomessa, koko vuoden 2017. Tekojen kautta tarkastellaan Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta. 

Lue lisää Suomi 100 -hankkeesta
Katso Suomi 100 -esittelyvideo
Seuraa Suomi100-juhlavuotta
Facebookissa
Twitterissä
Instagramissa
somessa hashtagilla #suomi100

Lue seuraavaksi