ELO-säätiön kumppanit 2016

Jaa artikkeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

ELO-säätiön toiminnan rahoittavat kilpailujen ja hankkeitten yhteistyökumppanit; yritykset ja yhteisöt.  Yksityisten henkilöiden rahoitus on kanavoitunut gaala-illallisten kautta. ELO-säätiön ruokakulttuurityön mahdollistaja on laaja pro bono-työtä tekevä joukko. He antavat panoksensa rakkaudesta ruokaan ja ruokakulttuuriimme. Suomi 100 -juhlavuoteen liittyvän Syödään yhdessä -projektin kumppanuudet varmistuvat vuosien 2015-2016 aikana.

Vuoden Kokki- ja Tarjoilija 2016 -kumppanuudet

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävän Vuoden Kokki –kilpailun pääyhteistyökumppanit ovat Valio, Metos ja Messukeskus. Vuoden Kokki- ja Tarjoilija-kilpailujen pitkäaikaisia kumppaneita ovat E. Ahlström, HKScan, Heinon Tukku, Santa Maria, Iittala, Hackman, Astiavuokraus JubileeHartwall, Paulig, Winestate,  Pernod Ricard, Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry, Ravintolakoulu Perho, Stadin ammattiopisto, Pajunen, Aromilehti, Viinilehti ja Vitriini. Vuoden Tarjoilija-palkintoapuraha 10 000€ saadaan Henrik Bitten rahastolta ja Vuoden Kokki-stipendit 10 000€ Messusäätiöltä. Uutena monitahoisena yhteistyökumppaninamme toimii nyt myös Leijona Catering.

Bocuse d’Or Team Finland -kumppanit

Kilpailukauden 2015-2017 pääyhteistyökumppanit olivat  Davanti, HK Scan, Food From Finland ja Ravintolakoulu Perho. Muut kumppanuudet löydät täältä.   Tällä hetkellä käymme neuvotteluja  Bocuse d’Or Team Finland 2015-2017-kumppanuuksista.

Kouluruokailuhankkeen kumppanit

ELO-säätiön kouluruokailuhankkeen toimet vuonna 2015-2016 mahdollistavat Fazer Food Services, Continental Foods Finland ja Eskimo Finland ja Valio  Alan keskeiset kehittäjät ovat mukana yhteistyötä tekevässä kouluruokailuverkostossa, johon  antavat aikaansa ja ideoitaan.

Villiruokahanke

Villiruokahankkeen yhteistyökumppanina hankkeen alkuvuosina olivat Polarica Oyj,  A.Ahlström Oy, Metsämiesten säätiö, Metsästäjäliitto ja Metsähallituksen Luontopalvelut.  Villiruoan koulutushankkeessa yhteistyötä tehdään myös Ravintolakoulu Perhon, Haaga-Perhon ja Luontoportin kanssa.

Suomi 100v. ja ruokakulttuuri

Vuonna 2015 ELO-säätiö kerää yhteen tahoja, jotka haluavat tehdä yhteistyötä Suomi 100v. juhlavuonna, teemalla ”Syödään yhdessä”

Lisätietoja

Seija Kurunmäki, 0400-460894

 

Lue seuraavaksi