Yhdessä tähtäämme korkealle!

ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi.

Järjestämme vuosittain Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija–  suomenmestaruuskilpailut. Vastaamme myös Suomen osallistumisesta maailman arvostetuimpaan Bocuse d’Or -kokkikilpailuun. Kouluruoka on kansainvälisesti kiinnostava suomalainen innovaatio, ja sitä edistääkseen ELO-säätiö luotsaa valtakunnallista kouluruokailun asiantuntijaverkostoa.

Näytämme tietä luoden suomalaisen ruokadiplomatian ja kestävän kehityksen linjauksia yhteistyössä alan toimijoiden kanssa mm. Suomen EU-puheenjohtajakaudella. Lisäksi palkitsemme alan rohkeita edelläkävijöitä Lentävä Lautanen-ruokakulttuuripalkinnolla

Menossa juuri nyt

Vuoden Kokki 2020 ja Vuoden Tarjoilija 2020 on valittu

Vuoden Kokki ja Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu

Ravintola-alan huiput kilpailevat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta Gastro Helsinki – ammattitapahtumassa

Ruokapalvelu innoittaa -vaikuttajaseminaari avaa Gastro Helsinki -messut 11.3.2020. Seminaarin järjestää ELO-säätiö yhteistyössä Maa- ja metsätalousministeriön ja Motivan kanssa.