Menossa juuri nyt

Suomen Bocuse d’Or -edustaja Ismo Sipeläisellä ja assistentti Johan Kurkelalla on tavoitteena palkintosija MM-finaalissa Ranskan Lyonissa 30.1.2019. Tasainen menestys rakentaa Suomen ruokamainetta. Lue lisääkatso huikea kisavideo, seuraa valmistautumista kisaan Facebookissa ja Instagramissa #bocusedorfinland

Vuoden Tarjoilija 2019 -kilpailun hakuaika on käynnissä 24.2.2019 saakka.

Vuoden Tarjoilija 2018 on Noora Sipilä. Lue lisää! #vuodentarjoilija

Vuoden Kokki 2018 on Kalle Tanner. Lue lisää! #vuodenkokki

Kouluruokailun juhlavuoden huippuseminaari pidettiin 10.12.2018 Hanasaaressa. Katso videotallenne, työkalut  ja kuvat! Juhlavuoden kunniaksi tehdyt suomalaista kouluruokailua esittelevät videot (Fin, Eng, Sve) löydät täältä! #kouluruokailu

 

ELO-säätiö pähkinänkuoressa

ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi.

Järjestämme vuosittain Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija suomenmestaruuskilpailut. Vastaamme myös Suomen osallistumisesta maailman arvostetuimpaan Bocuse d’Or-kokkikilpailuun. ELO-säätiön luotsaamana Suomi hakee Bocuse d’Or Euroopan osakilpailun järjestäjäksi 2022. Kouluruoka on kansainvälisesti kiinnostava suomalainen innovaatio, ja sitä edistääkseen ELO-säätiö luotsaa valtakunnallista kouluruokailun asiantuntijaverkostoa. Alan rohkeita edelläkävijöitä palkitsemme ELO-gaalassa vuosittain Lentävä Lautanen-ruokakulttuuripalkinnolla.

Yhdessä tähtäämme korkealle!

 

Tutustu toimintaamme